DE | EN | IT | HU | RU       004368120201951
pavilion
Tél
Nyár

Szeretettel köszöntjük a Jäger Hotel honlapján.

Szállodánk egy dombon áll, ahonnan páratlan panoráma nyílik a festői Ossiach-i tóra, a Landskron várára, a Villach-i medencére, a Júlia- és Karintia-i Alpokra. A háztól 5 perc sétával megközelíthető a tó és a Gerlitzen Alpe kabinos felvonója is. A csodálatosan tiszta alpesi levegő, a kristálytiszta víz és a karintiai emberek vendégszeretete az itt tartózkodás minden pillanatát feledhetetlenné varázsolják.

Kényelmes franciaágyas, valamint 3 és 4 ágyas családi szobáink fürdőszobával, TV-vel felszereltek, tóra néző ablakokkal és balkonnal. Nagyobb családoknak alakítottuk ki 5 ágyas két légterű szobáinkat. Éttermünkben magyar, osztrák és mediterrán ételeket készítünk vendégeinknek. A házhoz kis játszótér, nagy panorama terasz, és ingyenes parkoló is tartozik. Nyári vendégeinknek kedvezményes strandbelépőt és ingyenes kerékpárokat is biztosítunk.

A tó vize nyáron fürdésre kiválóan alkalmas, a Balatonhoz hasonló hőmérsékletű, az időjárás kifejezetten mediterrán. A napos órák száma kiemelkedően magas. Annenheim 3 km az autópályától, és szinte Karintia mértani közepén fekszik. Villach városa a háztól 10 perc autóval, a szlovén és az olasz határ egyaránt 20 km távolságra van, Klagenfurt, a Wörth-i tó, Bad Kleinkircheim is csak 20-25 perc autóval. A Gerlitzen Alpe 60 km-es síterepe panziónktól 5 perc alatt elérhető. A kabinos felvonó 500 méterre indul házunktól, így gyalog is megközelíthető. A közelben számos egyéb sportolási lehetőség adódik: lovarda, teniszpályák, vizisí, szörf, vitorlás és búvár központ és iskola. A kirándulóknak a Gerlitzen Alpe számtalan túra és nordic walking útvonalat kínál, és kedvelt siklóernyős központ. A környék alpesi útjai a motorosok kedvelt útvonalai. Karintia 10 legkedveltebb látnivalója is könnyen elérhető szállodánktól: www.kaernten-top10.at

A Karintia kártyával a látnivalók szinte mindegyike ingyenesen vagy kedvezményes áron látogatható.

Családos vendégeinknek kedvező árakat kínálunk, kérje ajánlatunkat!

Reméljük, hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!